
چگونگی آموزش از طریق اسباببازیها
اسباببازی سرگرمکننده است، اما اسباببازیها نیز ابزارهایی هستند که به کودکان در یادگیری خودشان و دنیای اطراف خود کمک میکنند. بازی برای رشد سالم بچهها حیاتی است. در حالی که کودکان بازی میکنند، آنها یاد میگیرند تا مشکلات را حل کنند تا با دیگران همراه شوند و مهارت های حرکتی ظریف و بزرگ مورد نیاز برای رشد و یادگیری را توسعه دهند.
پرسنل بیمارستان اغلب از بازی به عنوان وسیلهای برای ارائه درمان کودکان استفاده میکنند.
بازی به کودک کمک میکند که موارد زیر را انجام دهد:
توسعه مهارتهای فیزیکی مهارت های حرکتی کلی رشد میکنند چون کودک یاد میگیرد که دست دراز کند، چنگ بزند، بدود، بالا برود و تعادلش را حفظ کند. مهارتهای حرکتی ظریف زمانی ایجاد میشوند که کودکان با اسباب بازیهای کوچک برخورد میکنند.
توسعه مفاهیم شناختی بچهها یاد میگیرند از طریق بازی مشکل را حل کنند ( این چه کار میکند؟ آیا این قطعه پازل در اینجا قرار دارد؟ ). کودکان همچنین رنگها، اعداد، اندازهها و اشکال را میآموزند. اسباببازیها این توانایی را دارند که مهارتهای حافظهی کودک و همچنین محدودهی توجه آنها را افزایش دهند. کودکان در یک محیط القاکنندهتر، به سطح بالاتری از تفکر میرسند.
توسعه مهارت های زبانی زبان به عنوان یک کودک رشد میکند و با دیگران تعامل دارد. این کار با والدینی شروع میشود که با کودکان خود بازی میکنند و به سطوح عملی مانند گفتن داستان های ساختگی و شوخی میپردازند.
توسعه مهارتهای اجتماعی یادگیری همکاری، مذاکره، نوبت گرفتن، بازیکردن تحت قوانین و سایر مهارت که در بازیهای اولیه آموختهاند. این مهارتها زمانی که کودک بازی میکند رشد میکنند. در نتیجه، کودکان نقشها و قوانین جامعه را میآموزند.
اساسا اسباببازی با تحریک ذهن کودکان به روشهای مختلف باعث روشنشدن ذهن کودک و با نوع طراحی بعضی از اسباببازیها منجر به تحرکبدنی و فیزیکی کودکان میشود که هر دوی این مساله در کنار هم و با توجه به ساختار طراحی اسباببازی و البته هدف طراحی، مسبب یادگیری کودکان در زمینههای مختلف میشود.
گروه تولید محتوای پویا تویز