
برنامه جدید برای ایجاد کلاس اسباببازی
سیدمحمد بطحائی در چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی با بیان اینکه امیدواریم کلاسهای ما از حالت موجود خارج و به محیطی تبدیل شود که شادی و نشاط و سرزندگی در آن موج بزند گفت: باید دانشآموزان را به آموزش علاقهمند کنیم. سیستم آموزش و پرورش ما نیازمند و خواهان چنین نوآوریهایی است و میتواند ما را به آنچه در سند تحول آمده بیش از پیش نزدیک کند.
وزیر آموزش و پرورش از برنامهریزی برای ایجاد کلاس اسباببازی و بازی آموزشی در ۱۰ استان کشور در سال جاری خبر داد.
وی افزود: اقلام خارجی در حوزه اسباببازی فراوان و رقابت برای تولیدکنندگان داخلی بسیار دشوار است. دیروز برای تهیه اسباببازی کوچک سفالی برای نوهام به چند فروشگاه رفتم و با وجود آنکه چیز سادهای میخواستم، نوع ایرانی و وطنی آن را نتوانستم پیدا کنم این در حالی می باشد که ایرانیان در صنعت سفال حرف اول را دنیا میزنند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید سازوکاری فراهم کنیم اسباب بازی تولید داخل به عنوان تکنولوژی آموزشی مورد استفاده قرار بگیرد اظهار کرد: اسباب بازی امروز به عنوان یکی از تجهیزات و تکنولوژیهای آموزشی به کار گرفته می شود و صرفا وسیلهای برای سرگرمی نیست و از طریق این تجهیزات یادگیری فرزندان این مرز وبوم تسهیل و تسریع میشود.
وی با بیان اینکه کودکان به کمک بازی دامنه شناخت خود را افزایش میدهند، اظهار کرد: دامنه مهارت آموزی در حوزه ذهنی و اجتماعی موضوعی مهم در تعلیم و تربیت است.
بطحائی افزود: اسباب بازی حامل فرهنگ است و اگر از فرهنگ غربی وارد شود، آثار سوئی بر کودکان خواهد داشت.
نگاه ما به اسباببازی باید به عنوان بخشی از تجهیزات و تکنولوژی آموزشی در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به نقش نشاطآفرینی اسباببازی در فرآیند یاددهی و یادگیری گفت: در بر نامهریزیهای آموزش و پرورش باید اسباب بازیها را با رویکرد آموزشی وارد مدارس کنیم.
وی در پایان افزودند: از همین رو برنامه داریم در گام اول برای در ۱۰ استان کلاس اسباببازی و بازی آموزشی ایجاد کنیم و هر دانش آموز دو تا سه ساعت اهداف آموزشی را در این کلاسها دنبال کنند.
گروه تولید محتوای پویاتویز
ممنون