راهنمای خرید اسباببازی
۱ ـ اسباب بازی هایی را جستوجو کنید که مرتبط با علایق کودکانتان باشند.
نوع انتخاب و نحوه استفاده از وسایل بازی، فعالیتی ذهنی است و هر کودکی علایق و احتیاجات متفاوتی دارد.
راه حل مناسب این است که از علایق کودکانتان و چیزهایی که از شما میخواهند، پیروی کنید و خواستههای آنها را محدود نکنید.
بچه ها علایق متفاوتی دارند که آنها را در جهت انتخاب یک اسباببازی خاص راهنمایی میکند و این، هنگامی که آنها یک وسیله بازی را در تلویزیون یا در دست همسالانشان ببینند، قضیه را پیچیدهتر میکند.
۲ ـ وسایل بازی ای را جستوجو کنید که متناسب با مرحله رشد کودک شما است
«دیانا نیلنو» ، مدیر یک سازمان که به عنوان مشاور در مورد بازیها و عملکرد کودکان تحقیق میکند و به عنوان مشاوری برای صاحبان کارخانههای اسباببازیسازی است، میگوید:
من فکر نمیکنم والدین بتوانند هر اسباببازی که میخواهند انتخاب کنند و آن را در قفسه اتاق کودکشان قرار دهند و فرض کنند که این حتما به کار آنها میآید.
شما باید کودکتان را بشناسید و بفهمید که چه کاری را دوست دارد و انجام چه کاری را دوست ندارد. دیانا به والدین تاکید می کند که به پیشنهادات سطوح سنی بر روی اسباببازیها که توسط صاحبان کارخانهها تعیین میگردد، دقت کنند، حتی اگر این وسایل برای کودکان خاص باشد. تعیین سطح سنی برای والدین بسیار مفید است.
چون آنها را در جهت رسیدن به مناسبترین وسایل بازی راهنمایی میکند. برچسبهای سنی روی وسایل می تواند به تصمیمگیری شما کمک بسیار کند.
۳ ـ وسایل بازی را جستوجو کنید که درجهبندی شده باشند و باعث بالابردن قدرت ذهنی کودکان شوند. بخصوص کودکان خاص
بعضی کودکان و والدین در هنگام بازی کردن احتیاج به حمایت بیشتری دارند. «دیانا» می گوید:
کودکانی هستند که مانند دیگر همسالان خود نیاز به اسباببازیهای ساخته شده دارند ولی نمی توانند موفقیتهای لازم را مانند آنها در این جهت کسب کنند. این کودکان خاص نیاز به وسایل بازی مناسب خود دارند.
۴ ـ وسایل بازیهایی را جست وجو کنید که کودک را بطور فعالی در بازی متعهد میسازد.
وی به والدین توصیه میکند که وسایلی را انتخاب کنند که کودکان را برخلاف سرگرمیهای غیرفعال ، تشویق به انجام فعالیتهای پیچیده کنند.
برای جوانان که از انرژی و هیجان زیادی برخوردارند وسایل بازی که چرخ دارند مثل دوچرخه و تجهیزات بالا رفتن و کوهنوردی کردن و … و وسایل لازم برای گردش در بیرون شهر توصیه میشود. همچنین وسایل تاببازیکردن یا جعبههای ماسه و ریگ میتواند برای آنها جالب باشد.
زمانی که کودکان در محیط بیرون از منزل بازی میکنند، نه تنها برای سلامت روح و فکر آنها بلکه برای سلامت جسم و فیزیک آنها نیز مفید است .
متاسفانه این روزها کودکان بسیار کم غذا میخورند و استراحت کردن آنها به نشستن جلوی کامپیوتر و تلویزیون محدود شده است.
۵ ـ در دوران نوزادی (هفتههای اول تولد) جغجغه و عروسک حیوانات مسطح مثل پروانه برای بچهها کافی است.
میتوان این اسباب بازیها را به رنگ های شاد و مورد علاقه کودکان تهیه و از بالای تخت آنها آویزان کرد.
۶ ـ از تولد تا یک سالگی ، یک مجموعه کامل از حیوانات پلاستیکی برای بچه ها لازم است .
۷ ـ از سال دوم به بعد جنسیت کودک در نوع اسباب بازی او تاثیر می گذارد. برای دختران انواع عروسک و وسایل پلاستیکی آشپزخانه و برای پسران ، انواع ماشین و مجموعه های پلاستیکی از ابزار کار مثلا نجاری فراهم کنید.
۸ ـ در حدود سه سالگی اسباب و وسایلی برای کودک تهیه کنید که با آنها چیزی بسازد. خمیر، لگو و شن استریل خلاقیت کودک را بر می انگیزد. بویژه خمیر به کودک امکان می دهد که هر آنچه در تخیل دارد با روش خاص خود بسازد.
۹ ـ «توپ » مورد علاقه تمام کودکان است و باید از ماههای اول در رنگها و اندازههای گوناگون برای آنها تهیه شود.
۱۰ ـ بچه ها از سه سالگی به بعد باید اسباببازیهایی مشابه وسایل منزل در میان اسباببازیهای خود داشته باشند. وسایل آشپزخانه برای دختران ، تلویزیون کوچک ، میز و صندلی ، ساعت پلاستیکی و دیگر اشیای معادل در زندگی بزرگترها را هم برای دختران و هم برای پسران تهیه کنید.
۱۱- در سالهای بعد برای آنها پازل و بازیهای فکری همچون لگو پویا فراهم کنید تا علاوه بر سرگرمی نقشی در افزایش خلاقیت و هوش فضایی کودکان داشته باشند.
گروه تولید محتوای پویا تویز
سلام سایت بسیار زیبا و قشنگی دارین لطف می کنید اگراز سایت ما هم دیدن بفرمایید و نظری برای بهتر شدن سایت بدهید
(gamingtools)
فروشگاه اسباب بازی
http://www.gamingtools.ir
It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!